Caroline Renette

Caroline Renette is sinds 2005 gevestigd als zelfstandig coach/trainer vanuit haar bedrijf OpEigenWijze. Hierin begeleidt zij zowel particulieren als medewerkers van organisaties op individuele basis. Daarnaast geeft ze regelmatig workshops en trainingen aan groepen. De focus in haar werk ligt op het vergroten van het zelfvertrouwen/assertiviteit en de vitaliteit van haar cliënten.

De basis van OpEigenWijze (eerder InEssence) legde ze met de opleiding Coaching & Counseling aan het Europees Instituut. Aanvullend volgde zij de masteropleiding Oplossingsgerichte coaching aan de Fontys Hogeschool en diverse trainingen op het gebied van creatieve, intuïtieve en lichaamsgerichte technieken waaronder ‘Rots en Water’ en de Voortgezette Opleiding  DansCoaching ij Jaap van Manen. Met deze laatste opleiding verbond zij haar werk met haar passie voor dans. Sindsdien neemt danscoaching een centrale en niet meer weg te denken plek in in haar onderneming. Wil je meer lezen over Caroline en haar werk? Kijk dan op haar website OpEigenWijze

Contact met Caroline

Jaap van Manen

Jaap van Manen is auteur van het boek: DANSCOACHING – persoonlijke ontwikkeling door fysieke en mentale expressie, dat in 2012 is verschenen. HIermee legde hij de basis van de Opleiding DansCoaching. Jaap is t/m het leerjaar 2017/2018 als docent aan de opleiding verbonden. 

Opgeleid als theoloog, docent dansexpressie en lifecoach, werkt hij vanuit MOBILE – bureau voor dans en coaching, als dans- en lifecoach voor organisaties en particulieren. In 1998 was hij medeoprichter van de Voortgezette Opleiding Docent Dansexpressie, waar hij tot 2001 hoofddocent was.

Via de SPSO – Academie voor Integrale Menswetenschappen gaf hij in 2006 en 2007 leiding aan de Voortgezette Opleiding DansCoaching. Meer lezen over Jaap kan je op zijn website: www.danscoaching.nl

 

Jolanda & Rebecca

Met de ingang van het nieuwe leerjaar 2018 | 2019 is Jaap van Manen niet meer als docent verbonden aan de ODC. Hij draagt het stokje dan verder over aan Caroline. Zij zal samen met 2 nieuwe docenten, Jolanda Spies en Rebecca de Kroon, de lesdagen van de opleiding verzorgen.

Jolanda en Rebecca studeerden beiden in 2016 af aan onze opleiding en volgden daarna een train-de-trainer programma.