Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de opleiding of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of neem rechtstreeks contact op met één van de trainers (zie de persoonlijke links onderaanl). Hier vind je ook het inschrijfformulier voor de Basismodule.  

Wil je eerst ervaren wat danscoaching is en of dit vak iets voor jou is? Dan kan je bij Caroline een proefsessie doen. Deze vindt plaats in Houten (bij Utrecht) en jouw bijdrage is 55 euro voor anderhalf uur.

Daarnaast organiseren we dit jaar 2 keer een oriëntatiemiddag in Studio Akasha in Utrecht. Tijdens deze middagen geven we, net als bij een proefsessie, informatie over de opleiding, maak je kennis met één van de trainers en kan je met al je vragen terecht. Ook geven we een groepssessie waardoor je kunt ervaren hoe danscoaching in groepsverband kan gaan. De middagen in 2017 zijn gepland op vrijdag 16 juni en op zaterdag 2 september. Jouw bijdrage voor deze middag is 40 euro. Graag vooraf opgeven. 

Caroline Renette | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfformulier Basismodule  |  Algemene Voorwaarden