Workshops/trainingen

Regelmatig verzorgen de trainers workshops/trainingen dans gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Deze staan los van de opleiding en iedereen die belangstelling heeft, is welkom. Ook vind je hier workshops/trainingen die worden aangeboden door danscoaches die bij ons zijn opgeleid.

Maandelijkse middagWorkshops - Jolanda Spies

Jolanda Spies geeft vanaf september weer maandelijks een middagworkshop op zaterdag. Dit doet zijn in Dreumel (bij Tiel).

De thema's zijn:

2/9  Vertrouwen op je kracht | 7/10  Balans creëren |  25/11  Van ambitie naar doel | 

Wil je meer informatie? Stuur Jolanda dan een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshops DansCoaching - Corelle Strikker

Corelle geeft elke 2e dinsdagavond van de maand een workshop DansCoaching in Hengelo. Kijk op www.corellecoaching.nl voor meer informatie en de thema's. 

7 oktober - Vanuit stilte je eigen ritme (her)vinden - Caroline Renette

In deze dagworkshop nodigt Caroline je uit om je eigen ritme te (her)vinden. Soms zijn we zo druk met 'doen', dat we niet meer weten wat ons eigen ritme is. Ons ritme verhoogt ongemerkt en voor je het weet is het te laat en heb je allerlei klachten. Wat is jouw ritme? In deze workshop ga je eerst terug naar de stilte om deze vervolgens als vertrekpunt te nemen bij het (her)vinden van jouw ritme. Kijk hier voor meer informatie.  Aanmelden kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12 november - Laat je zien en horen! - Jaap van Manen

In deze dagworkshop staat het vijfde chakra centraal. Dit chakra is het keelchakra en staat voor persoonlijk leiderschap en samenwerking. Een workshop met dans, beweging én stem waarin het gaat over communicatie met jezelf en met de ander. Locatie: Studio Singel, Amsterdam. Uitgebreide informatie vind je hier